Artiklar

Tommy Myllymäkis restaurang Aira är Årets affärskrog
Tommy Myllymäkis restaurang Aira är Årets affärskrog
I dag delade DI Weekend ut sina prestigefyllda utmärkelser för 2020. Vinnaren av “Årets affärskrog” är Aira, Tommy Myllymäkis nyöppnade lyxrestaurang på Djurgården. “Årets resmål” gick till Krakas Krog på Gotland.
Nu öppnar Tennstopet Grill – klassikerns nya bakficka
Nu öppnar Tennstopet Grill – klassikerns nya bakficka
Torsdagen den 5 november öppnar Tennstopet Grill – avrunda veckan med något gott i glaset och testa Vasastans nya krog! Tennstopets bakficka är en ungdomligare version av originalet, även om menyn innehåller klassiska smaker och några av Tennstopets välkända klassiker.
Spesso – nu öppnar den italienska takrestaurangen
Spesso – nu öppnar den italienska takrestaurangen
Om mindre än två veckor är det äntligen dags för Stureplansgruppens nya italienare att slå upp portarna. Förväntningarna är höga när Stockholm får en ny takrestaurang – med italienskt på menyn och en magisk utsikt. Bokningen har redan öppnat så passa på att boka ert bord redan i dag!
Paradiso vid Mariatorget blir tyska bistron Liebling
Paradiso vid Mariatorget blir tyska bistron Liebling
Just nu förvandlas den omtyckta restaurangen Paradisos matsal till Liebling, Mariatorgets alldeles egna schnitzelhak. Det är krögarna bakom Tjoget, Paradiso och Positano som sätter ny fart på den tyska trenden i krog-Stockholm.
Sayan Isaksson öppnar restaurang Nour
Sayan Isaksson öppnar restaurang Nour
I början på året gjorde Sayan Isaksson en efterlängtad comeback med restaurang ISAAN’ under kristallkronorna på Berns. Men när Coronapandemin vände upp och ner på hela krogvärlden blev det ett abrupt slut. Nu kom den glada nyheten att han tillsammans med Stureplansgruppen öppnar den helt nya restaurangen Nour.
Den stora guiden till Stockholms sommarrestauranger
Den stora guiden till Stockholms sommarrestauranger
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in