Krognytt

Travel News och BokaBord i samarbete: två nya restaurangpriser delas ut

Publicerad 17 apr
Travel-News-och-Bokabord
Travel News inleder ett samarbete med BokaBord. Det kommer att leda till två nya kategorier när Wilhelmina Skoghpriset delas ut under Travel News Business Forum 2024: Bästa restaurang och Bästa hotellrestaurang.
Travel News Business Forum är Travel News regionala event som under 2024 kommer att genomföras bland annat i Stockholm den 13 maj på Hamburger Börs. I samarbete med BokaBord delas två nya restaurangpriser ut när Wilhelmina Skoghpriset delas ut: Bästa restaurang och Bästa hotellrestaurang.
– Business Forum vill vara den årliga mötesplatsen för dig som arbetar med turism, hotell och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet. Det ska bli givande och förstås spännande att samarbeta med BokaBord. Mat och restauranger är den i särklass viktigaste pull-faktorn när det kommer till resande och turism, säger Viggo Cavling, chefsredaktör på Travel News.
– På BokaBord brinner vi för att skapa härliga möten på restaurang och strävar även efter att vara restaurangernas bästa vän. Vi önskar att lyfta fram de restauranger som skapar unika matupplevelser för sina gäster varje dag och som samtidigt lyckas fylla sina sittningar vecka efter vecka. Vi vill lyfta fram de som gör det där lilla extra, säger Peder Dinkelspiel, Vd på BokaBord.

Nominerade i Bästa restaurang

Nominerade i Bästa hotellrestaurang

Vinnare utses den 13 maj på Hamburger Börs i Stockholm.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 17 apr
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in