Krognytt

De tar över restaurangen på Furillen i sommar

Publicerad 9 jun (ändrad 23 jun)
De tar över restaurangen på Furillen i sommar
De senaste åren har Furillen haft finbesök av krögarna bakom Agrikultur och Främmat som drivit deras sommarkrog. I år är det prisade Jönköpingskrogen 38 grader med köksmästare Tom Jallow bakom spisarna.
Furillen på norra Gotland är ett av öns mest populära hotell och deras restaurang ligger i ett dramatiskt landskap med kalkstensbrott och magiskt vacker utsikt. I år är det gänget från 38 grader, med krögaren Tom Jallow i spetsen som tar över. Hemma i Jönköping utgår de alltid från riktigt bra råvaror och skapar minnesvärda smakupplevelser kväll efter kväll. Här blir det samma tänk men med gotländska råvaror. På menyn hos Furillen serveras en à la carte-meny och ett par signaturrätter får följa med från krogen i Jönköping.
furillen-2022-38-grader
38 grader gästspelar på Furillen från 1 juli till 7 augusti. Varje kväll finns plats för omkring 60 gäster. Majoriteten är hotellgäster men det kommer att finnas 10 drop in-platser. Under sommaren håller krogen i Jönköping stängt då hela personalen hänger med till Gotland. Läs mer om Furillen här.
38 grader
Smedjegatan 12
Jönköping
Läs mer
38 grader