Search

River Restaurant on the Pier

Göteborg · $$$$$
  • Atmosfären
  • Maten
  • Naturen
River Restaurant är en unik attraktion i Göteborgs restaurangvärld.

Med sin unika och flexibla arkitektur, erbjuder River Restaurant många möjligheter till alla typer av arrangemang.
Vi hjälper er med allt ni önskar, Vår erfarenhet av många olika event gör att vi kan fungera som rådgivare och inspiratörer i planeringen.
Låt festen, middagen eller konferensen bli något utöver det vanliga.
Till oss ska ni alltid känna er välkomna!
Vänligen kontakta oss för att boka tid för personligt möte & visning av lokaler

Matsalen en trappa upp

Här erbjuds ni en fantastisk panoramautsikt över Göteborgs hamn & stad. Matsalen går att boka för slutna sällskap med minimum 80 personer upp till 180 personer. I lokalen finner ni ett öppet kök, bar och plats för band om så önskas, vår & sommartid kan ni njuta av en välkomstdrink på vår härliga terrass. Vi erbjuder både sittning med runda bord upp till 150 personer & långbord till större grupper.
Borden dukas med linnedukar & servetter samt blomsterarrangemang

Chambre Séparée

Denna matsal passar utmärkt för mindre separata middagar från 8-16 personer, här kan man i lugn & ro njuta av god mat och se ut över Älvsborgsbron

Matsal Entréplan

Här passar det bra om man är ett sällskap från 30-60 personer, även här erbjuds man utsikt över hamn & stad i anslutning till denna lokal finner ni bar & en härlig loungeavdelning som kan riggas om till dansgolv om så önskas.

Inglasade veranda

Här kan man sitta om man är ett sällskap om 40-50 personer, lokalen är formad som ett L och man har vågorna guppande under bryggan och med fri sikt över hamninloppet.

Sommartid om vädret tillåter öppnar vi upp glasdörrarna och vips är man under bar himmel men med skydd mot solens alla starkaste strålar.

River Café vår & sommartält allra längst ut på piren:

Beläget allra längst ut på piren finner ni vårt 170 kvm stora tält på ett 600 kvm stort trädäck, med plats för 70-200 sittande gäster och upp till 700 personer för mingel.

Här erbjuder vi vårt populära grillkoncept men även inspirationsbufféer av olika slag.
Underhållning & Dans

Vill man ha middagsunderhållning och dans finns det givetvis möjlighet till det, vi har ett unikt samarbetar med Appearance som tillsammans med vår festkoordinator gärna skräddarsyr ett program efter era önskemål:

Sittningar

Middag

Boka middag hos River Restaurant on the Pier

  • TisOnsTorFreLör
Öppettider
  • Tis - Fre 11:30-14:00, 18:00-22:00
  • Lör 18:00-22:00
Typisk mat Bred meny med fokus på fisk och skaldjur