Search

Restaurang På Skissernas

Lund · Skandinaviskt
  • Maten
Restaurangchef Johan Persson leder matsalteamet till serviceupplevelser utöver det vanliga. Med proffsigt handlag så flyter måltiderna på som en vacker dans. Johan blev som ung servitör Nordisk mästare vilken passar bra då vi fokuserar på den nordiska stilen i såväl design som matlagning.

Bakom tallrikarna som presenteras står köksmästare Daniel Lundström. En matlagare med stora ambitioner vilket tidigare i hans karriär lett till att som en av få köksmästare i Sverige både fått och fått behålla en stjärna i Guide Michelin.

På Skissernas drivs av Fredrik Lundegård & Marcus Nyberg som tillsammans även driver krogen & cocktailbaren Mat & Destillat, även den i Lund.

Sittningar

Lunch

Boka bord för Lunch på Restaurang På Skissernas

  • TisOnsTorFreLör

Helkväll / Avsmakningsmeny

Vår helkväll tar dig med på en smakresa genom vår meny och börjar med amuser följt av en sjurätters middag och avslutningsvis självklart sött till kaffet. Vår önskan är att ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse där vi med exklusiv enkelhet tar tillvara på det bästa som våra vänner i form av bönder och odlare kan erbjuda för stunden och där det gröna tar stor plats på vår meny.

  • OnsTorFreLör

Kväll

Boka bord för Kväll på Restaurang På Skissernas

  • OnsTorFreLör

Söndagsbrunch

Boka bord för Söndagsbrunch på Restaurang På Skissernas

  • Sön
Öppettider
Typisk mat Klassiskt svenskt och nordiskt i kombination