Search

Mutantur

City, Malmö
2 personer
Middag

Lediga bord för {{MEAL}} på våra andra restauranger

Inte den tid du hoppades på?
Mutantur är ett ord som kommer från det latinska ordspråket tempora mutantur som betyder tiderna förändras och vi med dem. För Mutantur innebär det att de vill skapa en oprenatiös, och tillgänglig restaurang som går sin egen väg. Stor meny, högt i tak och framförallt väldigt gott. Bakom Mutantuir står krögaren Alexander Sjögren med erfarenhet från bl a Mötesplats Österlen och har tävlat flera gånger i Bocuse d'Or ("kock-VM") och vunnit brons. Mutantur vision är att vara en urban gastrobar och menyn består av många smårätter som delas. Om man önskar kan kocken sätta ihop en avsmakningsmeny baserat på dessa rätter.

Måltider Mutantur

Middag

Här bokar ni plats vid bord i vår matsal. Med en stor à la carte med smårätter får ni som gäster designa er kväll som ni önskar. Bokningabara platser kl 17:00 och 17:30, senare endast drop-in. Allt detta för en mer livfull restaurang.
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre

Middag Barplats

Här bokar ni plats i vår bar, hoppa upp på en barstol och se kokar och serveringspersonal jobba som hårdast. Med en stor à la carte med smårätter får ni som gäster designa er kväll som ni önskar. Bokningabara platser kl 17:00 och 17:30, senare endast drop-in. Allt detta för en mer livfull restaurang.
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre

Lunch

Decemberlunch: lördagar 15e och 22e från 12:00 till 15:00
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön

Lunch Barplats

Decemberlunch: lördagar 15e och 22e från 12:00 till 14:30
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön