Search

Mutantur

City, Malmö
  • Atmosfären
  • Maten
Mutantur är ett ord som kommer från det latinska ordspråket tempora mutantur som betyder tiderna förändras och vi med dem. För Mutantur innebär det att de vill skapa en oprenatiös, och tillgänglig restaurang som går sin egen väg. Stor meny, högt i tak och framförallt väldigt gott. Bakom Mutantur står krögaren Alexander Sjögren med erfarenhet från bl a Mötesplats Österlen och har tävlat flera gånger i Bocuse d'Or ("kock-VM") och vunnit brons. Mutantur vision är att vara en urban gastrobar och menyn består av många smårätter som delas. Om man önskar kan kocken sätta ihop en avsmakningsmeny baserat på dessa rätter.

Sittningar

Middag

Här bokar ni plats vid bord i vår matsal. Med en stor à la carte med smårätter får ni som gäster designa er kväll som ni önskar. Bokningabara platser kl 17:00 och 17:30, senare endast drop-in. Allt detta för en mer livfull restaurang.

  • MånTisOnsTorFre

Middag Barplats

Här bokar ni plats i vår bar, hoppa upp på en barstol och se kockar och serveringspersonal jobba som hårdast. Med en stor à la carte med smårätter får ni som gäster designa er kväll som ni önskar. Bokningabara platser kl 17:00 och 17:30, senare endast drop-in. Allt detta för en mer livfull restaurang.

  • MånTisOnsTorFre