Search

Kulturens Restaurang

Lund
I Kulturens kök står det närproducerade och passionen till matlagning i fokus. Här för vi samman de lokala råvarorna och de svenska traditionerna med influenser från resten av världen.

Från och med februari 2019 serverar vi lunch vardagar kl. 11.30-14. Vi kommer att presentera en meny med fisk, kött och två olika vegetariska rätter som byts veckovis. Lunch inkl. kaffe 110 kr.

Tisdag till lördag serverar vi à la carte kl. 17-23.

Sittningar

Middag

På kvällarna möts ni av en skön och avslappnad atmosfär i restaurangen. Njut av en läcker meny i gott sällskap eller vår kulturrätt som sitter på svarta tavlan varje kväll! Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni behöver barnstol. Vi har kvällsöppet Tisdag - Lördag kl. 17-23. Välkomna! OBS: Tänk på att vi kör quizkväll på tisdagar utöver vår à la carte.

  • TisOnsTorFreLör

Brunch

Vi serverar brunch alla lördagar och söndagar med två sittningar, kl. 11-13 och kl. 14-16. Brunchen kostar 245 kr. Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni behöver en barnstol. Barn 4-11 år 125 kr, 12-16 år 175 kr.

  • LörSön

Lunch

Vi serverar lunch vardagar kl. 11.30-14.00 och erbjuder en meny med fisk, kött och veganskt alternativ som byts varje vecka. Lunch inkl. kaffe 110 kr. Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni önskar en barnstol.

  • MånTisOnsTorFre

Quiz Kväll

Vi har quizkväll varje tisdag. För matgäster erbjuder vi en tvårätters meny inklusive quiz för 295 kr, kl. 17.30. Endast quiz med start kl. 19.30. Så vill ni bara vara med på quiz så bokar ni tiden 19.30. Varmt välkomna!

  • MånTisOnsTorFreLörSön

Vinprovning med middag

Varmt välkomna på en vinprovning med svenska viner med start 17.30. Därefter en trevlig 3-rätters meny 595kr kostar hela paketet, går att köpa till vinpaket på plats. Limiterat med plats så passa på att boka i god tid. Varmt välkomna!

  • MånTisOnsTorFreLörSön