Search

Kulturens Restaurang

Lund
I Kulturens kök står det närproducerade och passionen till matlagning i fokus. Här för vi samman de lokala råvarorna och de svenska traditionerna med influenser från resten av världen.

Från och med februari 2019 serverar vi lunch vardagar kl. 11.30-14. Vi kommer att presentera en meny med fisk, kött och två olika vegetariska rätter som byts veckovis. Lunch inkl. kaffe 110 kr.

Tisdag till lördag serverar vi à la carte kl. 17-23.

Sittningar

Middag

På kvällarna möts ni av en skön och avslappnad atmosfär i restaurangen. Njut av en läcker meny i gott sällskap eller vår kulturrätt som sitter på svarta tavlan varje kväll! Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni behöver barnstol. Vi har öppet tisdag-lördag kl. 17-23. Välkomna! OBS: På fredagar kör vi Afterwork från 16.00 - 18.00. Bokar ni plats på uteserveringen kan vi tyvärr inte garantera att det finns plats inne vid dåligt väder.

  • TisOnsTorFreLör

Lunch

Vi serverar lunch vardagar kl. 11.30-14.00 och erbjuder en meny med fisk, kött, vegetarisk och veganskt alternativ som byts varje vecka. Lunch inkl. kaffe 110 kr. Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni önskar en barnstol. Bokar ni plats på uteserveringen kan vi tyvärr inte garantera att det finns plats inne vid dåligt väder.

  • MånTisOnsTorFreLörSön

Vårens högtider

Välkomna att fira vårens alla högtider hos oss! 1 maj, Kristi Himmelsfärdsdag 30 maj och Sveriges nationaldag 6 juni serverar vi en särskild lunchmeny i sittningar kl 12.00, 13.00, 14.00, 15.00. På kvällen öppet som vanligt och vi serverar vår à la carte. Ni är välkomna att boka bord både lunch och kväll här. OBS: Bokar ni plats på vår uteservering kan vi tyvärr inte garantera att det finns plats inne vid dåligt väder!

  • MånTisOnsTorFreLörSön

Grillkväll

På tisdag kvällarna möts ni av en skön och avslappnad atmosfär i restaurangen. Njut av en läcker grillbuffé i gott sällskap för 295 kr med start den 18 juni! Tänk på att några av våra stora bord är high tables. Meddela gärna om ni behöver barnstol. Vi har öppet för grill tisdag kl. 17.30-21.00, så klart kan man sitta kvar efter klockan 21.00. Välkomna! OBS: Bokar ni plats på uteserveringen kan vi tyvärr inte garantera att det finns plats inne vid dåligt väder.

  • MånTisOnsTorFreLörSön