Search

Kitchen & Table Östersund, Clarion Hotel Grand

Östersund
2 personer
Middag

Lediga bord för {{MEAL}} på våra andra restauranger

Inte den tid du hoppades på?
Östersund drar västerut!
Den som går igång på gastronomi gör klokt i att åka till Sveriges skafferi, Jämtland. I trakterna runt Östersund huserar makalösa mathantverkare som har förmågan att förädla råvarorna så pass väl att Jämtland utnämnts till gastronomisk region. Men precis som i den finaste matlagningskonst är det väl valda smakmöten som är hemligheten.

Just så tänkte den svenska New York-kocken Marcus Samuelsson, när han kreerade menyn på toppfärska restaurangen Kitchen & Table. Han lät multikulturella Manhattan-smaker möta lokalinvånare som röding, hjortron, älg, ren och landets godaste ost, och fick på så vis matupplevelsen att lyfta till nya fjällhöga höjder. Så för dig som inte nöjer dig med festliga Storsjöyran, Sveriges vackraste fjäll och en natur som fullständigt tar andan ur en, ta plats vid ett bord där utsökt blir utsökt the Manhattan way.

Välkommen att hänga med när Östersund drar västerut!

Måltider Kitchen & Table Östersund, Clarion Hotel Grand

Middag

  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör

Brunch

  • Lör, Sön

Lunch

  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre

After Work - Grand (E) Fiesta

  • Fre

Litle Italy Buffet

Vad passar bättre efter en dag på vinmässan än en buffé med inspiration av Italien.
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön
Öppettider
  • Mån - Fre
    11:30-14:00, 17:00-22:00
  • Lör
    12:00-14:30, 17:00-22:00
  • Sön
    12:00-14:30
Typisk mat Amerikanskt a la Marcus Samuelsson

Prisnivå