Search

Jacks BBQ Shack

Sälen
JACKS BBQ SHACK - VÄLSMAKANDE RÄTTER FRÅN VÅR BARBEQUE SMOKER
Välkommen till vårt nya koncept i backen nedanför hotellet - Jack´s BBQ Shack, där vi förflyttar oss till en mysig atmosfär ”A la Aspen”. Här kan ni samlas för en rejäl lunch eller middag i en varm, rustik, och familjär miljö. En stor del av vår meny tillagas i vår BBQ smoker och den härliga doft av barbeque breder ständigt ut sig i backen. Efter ett antal åk lockar vi med klassisk skidåkarmat, härligt hembakat i cafédelen, gott kaffe eller värmande kaffedrinkar. Vi inviger även i år en stor terrass som kan liknas vid ett stort ”utomhus-vardagsrum”. Den bjuder in dig till att avnjuta mat och dryck utomhus både vintertid och när den värmande vårsolen tittar fram. Jacks BBQ Shack är också en uppskattad middagsrestaurang för större grupper och konferenser. Här kan ni boka en trevlig middag med trubadur och utsikt mot backen. Som konferensaktivitet rekommenderar vi temat "Bli en BBQ-mästare".

Meny

Jack´s BBQ Shack är öppet när liftarna är öppna.
"BBQ Night at Jack´s" under sportloven, veckorna 7, 8, 9, onsdagar och fredagar kl 19.00, 495:- för stora och 200:- för små. Försäkra dig om en plats redan nu och boka!

Övriga tider under vintersäsongen är det möjligt att boka restaurangen för grupper och konferenser.

Bokningsbokningar kan ske via vår onlinebokning eller större förfrågningar görs på bord@hogis.se eller på telefon +46(0)280-872 00

Välkommen till oss på Jacks BBQ Shack!

Sittningar

Family BBQ Night

Boka family bbq night hos Jacks BBQ Shack

  • MånTisOnsTorFreLörSön