Search

Grands Matsal, Lund

Lund · $$$$$
 • Atmosfären
 • Maten
Skånes hav och åkrar är välsignade med färsk fisk och grönsaker. Lägg till detta kvalitetskött från familjeägda gårdar och du har grunden för vår framstående gastronomi! På Grand har vi smak för god mat. Alla är välkomna att dela den med oss - oavsett om du är lundabo, långväga hotellgäst eller student och vill fira senaste tentan. Välkommen till bords i någon av våra två eminenta restauranger: Gambrinus och Grands Matsal. Den första livlig och rustik med barhäng och enkla utsökta rätter. Den senare stilig med förstklassiga och välkomponerade menyer - och en imponerande vinkällare. Båda i den mest hänförande historiska byggnad du kan tänka.

Kommande events

Skaldjur i Grands Matsal 5-7/9. 995 kr

Njut Av Nordiska Skaldjur Kl. 18.00–23.00. Pris 995 kr. Boka bord. Från Smögen till Island, från hummer och räka till pilgrimsmussla och kungskrabba. Vi samlar de bästa skaldjuren från haven omkring oss. Ät så mycket du vill från vår skaldjursbuffé – eller beställ en skaldjursplateau att ta med hem från Grand Deli.

 • 05 september

Skaldjursbuffé i Bistro Gambrinus 5-7/9

Från Smögen till Island, från hummer och räka till pilgrimsmussla och kungskrabba. Vi samlar de bästa skaldjuren från haven omkring oss. Ät så mycket du vill från vår skaldjursbuffe Tid: 18.00 - 23.00. Pris:995 kr Välkommen att boka bord på 046-2806130.

 • 05 september

Skaldjur i Piraten 6-7/9

Från Smögen till Island, från hummer och räka till pilgrimsmussla och kungskrabba. Vi samlar de bästa skaldjuren från haven omkring oss. Ät så mycket du vill från vår skaldjursbuffe Tid: 18.00 - 23.00. Pris:995 kr Välkommen att boka bord på 046-2806130.

 • 06 september

Grandjazz med 3-rätters middag

Grand Soul & Jazz, Kl 19.00. Hela Grand svänger under en helkväll. Musik, mat och mycket glädje utlovas när tre scener intas av flertalet artister. Lär mer på www.grandjazz.se

 • 02 november

Julbord i Grands Restauranger

Grands Grandiosa Julbord! Serveras hela dagen. En Lundensisk klassiker. Grands klassiska Grandiosa Julbord är tillagat med mycket kärlek av det bästa från Skånes hav och åkrar.

 • 21 november

Sittningar

Grands Matsal

I vår anrika Matsal skapas minnesvärda måltider kryddade med en stor dos engagemang. Vi hoppas att du ska känna dig som hemma under kristallkronorna. Välkommen!

 • MånTisOnsTorFreLörSön

Frukost i Grands Restauranger

Vi serverar dagligen dig en frukostbuffé av högsta klass. Vår tillgång till närodlade, skånska råvaror avspeglas på buffébordet där du hittar både varma och kalla rätter, färskpressade juicer, möjligheten att göra våfflor och en alldeles egen kock som tillagar dina äggrätter.

 • MånTisOnsTorFreLörSön

Bistro Gambrinus

Gambrinus, vår populära bistro, bjuder på liv, rörelse och möten de flesta av dygnets timmar. Här samsas bar, lounge och restaurang. På Gambrinus är det lätt att slinka in, med eller utan sällskap.

 • MånTisOnsTorFreLörSön

Afternoon Tea i Piraten på Grand Hotel

Njut av klassisk afternoon tea med vänner, nära och kära i vår magnifika Piratenfoajé.

 • LörSön

Barens Cocktailbord

Boka bord för Barens Cocktailbord på Grands Matsal, Lund

 • FreLör

Brunch i Matsalen på Grand Hotel!

Gör din lördags- och söndagseftermiddag till en riktig njutning med Grands grandiosa brunch. Våra bufféer är fyllda med godsaker från Skånes hav, gårdar och åkrar.

 • LörSön

Studentfrukost i Grand Hotel´s Restauranger

Som student har ni möjlighet att njuta av vår frukost med 30% rabatt, för att erhålla denna rabatt ska frukosten förbetalas vid bokningstillfället och Studentlegitimation uppvisas vid besöket. Utan studentlegitimation ingen rabatt och en legitimation per besökare. Varmt välkomna!

 • MånTisOnsTorFre

Student Brunch Erbjudande

Som student har ni möjlighet att njuta av vår andrasittning på Brunchen till 30% rabatt, för att erhålla denna rabatt ska studentlegitimation uppvisas vid besöket, Utan studentlegitimation ingen rabatt och en legitimation per besökare. Uppge i kommentarsrutan vid bokningstillfället hur många i sällskapet som är studenter. Pris 249 kr/person Varmt välkomna!

 • LörSön

Grands Grandiosa Kräftskiva 16-17/8 595 kr

Kom och kalasa på nykokta småländska signalkräftor, svenska lagrade ostar och hembakat bröd från vår buffé. Spontan snapsvisesång uppmuntras!

 • MånTisOnsTorFreLörSön