Search

Flädie Mat & Vingård

Malmö
Vin och matgård i härlig miljö som erbjuder brunch och en trerättersmeny fredagar och lördagar som kan bokas online.

Sittningar

Brunch

Med en härlig brunch tillsammans med familjen eller med goda vänner blir helgen avslappnad och skön. Kom till oss och njut av vår unika vingårdsmiljö i kombination med goda rätter. Vi serverar vår brunch med två sittningar, kl. 11.00-13.00 och kl. 13.30-15.30. För våra brunchgäster erbjuder vi en spännande guidning av vår vingård och vinproduktion kl. 13.00 inkluderad i brunchpriset. Pris: 255 kr/vuxen och 75 kr/barn upp till 12 år

  • Bokning för 1-8 personer

Vinprovning

Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 295 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30.

  • Bokning för 1-8 personer

Kockarnas 3-rätters meny

Vi serverar en 3-rätters Kockarnas meny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek. Menyn finns presenterad på vår hemsida, www.fladiematvingard.se

  • Fre
  • Bokning för 1-8 personer

Flädies Vinbord

Flädies vinbord - en resa i fem grundsmaker I juletid serverar vi vårt vinbord som är en upplevelsebaserad middag i fem serveringar. Vi hyllar smaker, dofter och känslor genom att kombinera mat och vin. Flädies Vinbord är en smakresa i de fem grundsmakerna att njuta av tillsammans med kollegor, vänner och familj. Vinbord med vinpaket 1150 kr per person. Även vårt alkoholfria dryckespaket är komponerat med mycket kärlek!

Vingårdens Julbrunch

Njut en härlig julinspirerad brunch tillsammans med familjen eller goda vänner och kom i stämning i adventstider inför julen. Pris: 295 kr/vuxen och 95 kr/barn upp till 12 år.