Search

Fejan

Norrtälje · $$$$$
Bara några minuters båtresa från Räfsnäs Brygga, nordost om Furusund, ligger natursköna Fejan. En vacker liten ö, omgiven av fantastisk natur vid Ålandshav.

Här på Fejans Skärgårdskrog brinner våra hjärtan för god mat och smakfull dryck. Miljön är stämningsfull och restaurangen rustik. Mörkt trä möter vitt linne. Det här är verkligen en skärgårdskrog!

Uteserveringen ligger på vattnet och från restaurangens båda rum har du utsikt över vår vackra skärgård. Vårt mål är att ditt besök blir en upplevelse som du tar med dig härifrån. Det uppnår vi genom att servera mat lagad med kärlek av de bästa råvaror och med personal som tar hand om dig på ett personligt, proffsigt och avslappnande sätt.

Välkommen !

Öppettider för grupper och konferenser: April till december (det går även bra att komma som privatperson om vi har plats. Ring och hör med oss!)

Öppettider för privatpersoner: Midsommar till skolstart samt efter efterfrågan under vår och höst. Vi har även julbord i december. Om du/ni känner för att komma ut till oss så ring och hör om det är öppet! Är det så att vi är på plats kan vi oftast ordna lunch eller middag för er.
Telefon 017-6 43042
Öppettider