Search

Far i Hatten

City, Malmö · $$$$$
  • Atmosfären
  • Naturen
Far i Hatten byggdes 1892 och är därmed en av de äldsta byggnaderna i parken. Under våren 2013 har huset och uteserveringen fått en upprustning och drivs nu av nya krögare. Krögarna bakom Far i Hatten är Daniel Wollert, Fredrik Pisch, Martin Axén samt Kafé Deluxe och Gräddhyllan från Växjö. Kökschef är Simon Lennblad. Baren och restaurangen som har fått fina omdömen i White Guide är öppet året runt. Under sommartid är det även kafé och lunch samt öppet dagligen. Maten följer säsong och är naturlig och frodig. Många vegetariska alternativ finns också att tillgå. Under sommarhalvåret tillagas maten på utekökets grill och i den vedeldade ugnen.

Kommande events

Familjemiddag Beaujolais Nouveau 750kr/person

"Familjemiddag" i en gemensam sittning som börjar kl 18.00 Denna måltid kräver förbetalning. 750kr/person

  • 21 november

Sittningar

Middag

Boka middag hos Far i Hatten

  • OnsTorFreLör

Brunch

Serveras lördagar 11:00–15:00 Under lördagen dukar vi fram en härlig främst vegetarisk brunchbuffé. Vår brunch baserar sig efter vad som är i säsong och är till mestadels vegetarisk. Vi jobbar så lokalt och ekologiskt som möjligt, med bland annat fisk från Hoddorna och grönsaker från Bokeslundsgården. Då säsongen har en tendens att ändras, reserverar vi även oss för vissa förändringar av utbudet

  • Lör

Familjemiddag Beaujolais Nouveau 750kr/person

"Familjemiddag" i en gemensam sittning som börjar kl 18.00 Denna måltid kräver förbetalning. 750kr/person

  • MånTisOnsTorFreLörSön
Telefon 040-615 36 51
Öppettider
Typisk mat Pizzor och mellanrätter av olika slag