Search

Brasserie X Malmö Quality Hotel View

Malmö · Franskt, Skandinaviskt
  • Baren
Brasserie X - Quality food with a pinch of surprise

Goda, okomplicerade och smakrika rätter lagade från grunden, det är vår matfilosofi. I Brasserie X möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets avslappnande atmosfär. En avslappnad middag en onsdag kväll, affärslunch med kunder, eller när man ska fira något speciellt. Oavsett anledning lovar vi att göra vårt bästa för att du ska få en härlig matupplevelse med det där lilla extra. Tänk på att du som inte är hotellgäst också är varmt välkommen in.

Brunch

Varje söndag dukar vi fram en stor brunchbuffé med allt du kan tänkas orka äta. Från knaperstekt bacon, krämig äggröra, olika korvar, baked beans och blandade charkuterier till pannkakor, ostbricka, surdegsbröd, egna marmelader, blandade bakverk, smoothie, skuren frukt och mer därtill. Brunchen kostar 225kr per person och barn upp till 10 år äter för halva priset.

Lunch

Ska du ha en affärslunch med dina närmsta kunder? Eller är du sugen på att göra lunchen till en lite mer speciell upplevelse? Varje veckodag serverar vi ett val av tre plat du jour. En kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk.

Sittningar

Lunch

Välkomna till oss på lunch! Vardagar mellan 11.00-13.30 serverar vi ett flertal goda rätter i vår restaurang Brasserie X.

  • MånTisOnsTorFre

Middag

Välkommen in i Brasserie X! Här lagar vi goda, okomplicerade rätter från grunden där våra nordiska traditioner möter det franska brasseriets rustika matlagning.

  • MånTisOnsTorFreLör

Julbord signerat Sandra Mastio - vinnaren av Sveriges Mästerkock!

Välkommen till vårt julbord signerat Sandra Mastio – vinnaren av Sveriges Mästerkock 2015! Med passionerad kärlek till maten arbetar Sandra med stora smaker och massor av grönt. Bokningsbara datum är 12/12 och 13/12. Pris per person är 525 kr och i priset ingår även välkomstdrink och dessertbord med kaffe.

Buffé - Kockens bord

Varmt välkomna till oss på vår buffé Kockens bord på Brasserie X! Vid större evenemang på Malmö Arena serverar vi vår buffé med ett stort urval av kött, fågel, fisk och en massa vegetariska rätter. Efteråt ingår ett dessertbord med kaffe och the. Pris per person är 335 kr.

Öppettider
Typisk mat Nordiskt-franskt