Search

Brasserie X Malmö Quality Hotel View

Malmö · Franskt, Skandinaviskt
  • Baren
Brasserie X - Quality food with a pinch of surprise

Goda, okomplicerade och smakrika rätter lagade från grunden, det är vår matfilosofi. I Brasserie X möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets avslappnande atmosfär. En avslappnad middag en onsdag kväll, affärslunch med kunder, eller när man ska fira något speciellt. Oavsett anledning lovar vi att göra vårt bästa för att du ska få en härlig matupplevelse med det där lilla extra. Tänk på att du som inte är hotellgäst också är varmt välkommen in.

Brunch

Varje söndag dukar vi fram en stor brunchbuffé med allt du kan tänkas orka äta. Från knaperstekt bacon, krämig äggröra, olika korvar, baked beans och blandade charkuterier till pannkakor, ostbricka, surdegsbröd, egna marmelader, blandade bakverk, smoothie, skuren frukt och mer därtill. Brunchen kostar 225kr per person och barn upp till 10 år äter för halva priset.

Lunch

Ska du ha en affärslunch med dina närmsta kunder? Eller är du sugen på att göra lunchen till en lite mer speciell upplevelse? Varje veckodag serverar vi ett val av tre plat du jour. En kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk.

Sittningar

Lunch

Boka bord för Lunch på Brasserie X Malmö Quality Hotel View

  • MånTisOnsTorFre

Middag

Boka bord för Middag på Brasserie X Malmö Quality Hotel View

  • MånTisOnsTorFreLör

Julbord signerat Sandra Mastio 13/12

Boka bord för Julbord signerat Sandra Mastio 13/12 på Brasserie X Malmö Quality Hotel View

Öppettider
Typisk mat Nordiskt-franskt