Search

Bouchon

Malmö
2 personer
Middag

Lediga bord för {{MEAL}} på våra andra restauranger

Inte den tid du hoppades på?
Bouchon är en liten mysig kvarterskrog mitt i Malmö, väl dold nära stadshuset, ett stenkast från Triangeln.

Genom köket på Bouchon flödar ständigt lokala råvaror & franska delikatesser. Köksmästare Dennis Gustafsson anammar filosofin och traditionen från Lyon, men låter råvaror, humör och väder bestämma vad som serveras.

Vinlistan täcker alla regioner i Frankrike och är väl balanserad mellan konventionellt, biodynamiskt, ekologiskt och vin nature. Många av vinerna finns på glas.

Från ölkranen porlar Kronenbourg 1664. Vi tillhandahåller ett bra urval av alkoholfritt, bl. a. vår egen ginger ale. I baren finner du ett brett sortiment av druvdestillat, gin, absinthe och avecer. En liten men väl vald cocktaillista finns.

Hjärtligt välkomna!

John, Dennis, Viktor, Christoffer, Gabbe, John, Anja, Mirna & James.

Måltider Bouchon

Middag

Obs! Om ni inte hittar tider som passar er så prova att minska sittiden för större urval. Om ni önskar mer än 2,5 h, vänligen skriv det i kommentarfältet. Välkommen.
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön

Pressanka

Vi serverar rätten till 2 eller 4 personer i fem serveringar och tar emot ett sällskap per kväll. Middagen påbörjas lämpligast direkt när vi öppnar och behöver förbeställas 72h i förväg. 750kr/pp
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön

Grisfesten 7 nov

Denna novemberkväll serverar vi en meny i fem serveringar med Hampshire gris som huvudråvara i åtminstone fyra av rätterna. Priset är endast 395kr och middagen börjar kl. 18.30.
  • Mån, Tis, Ons, Tor, Fre, Lör, Sön
Typisk mat Franska rätter. Pressanka är en spännande specialitet.