Search

Kasai in the sky

City, Malmö · Asiatiskt · $$$$$
  • Atmosfären
  • Maten
Nu öppnar Kasai upp sin andra restaurang i Malmö med stans högst belägna uteservering på 250 kvadratmeter. Här serveras modern asian fusion-mat och senare på kvällen förvandlas Kasai till en nattklubb av internationellt snitt. Målet är att vara en samlingsplats både för gäster som bara vill ta ett glas eller för de som både vill äta en middag och få en nattklubbsupplevelse utöver det vanliga.

På menyn serveras många asiatiska rätter så som sashimi, många olika typer av rullar, sushi och smårätter. I glasen kan man få härliga asiatiska cocktails, sake och japansk öl men det serveras också traditionella viner och öler.

Sittningar

Middag

Här gör du enkelt och smidigt er middagsbokning. Finns det inga lediga bord vid önskad tid slå oss en signal på 040-616 52 20. Vänligen maila malmo@kasai.se för bokning av sällskap på mer än 7 personer.

  • MånTisOnsTorFreLör

Brunch

Testa vår populära brunchbuffé som vi serverar till bordet. Maila gärna oss för speciella önskemål eller eventuella allergier. malmo@kasai.se

  • LörSön

Frukost

Här bokar du frukost måndag-fredag. Önskar du komma på helgen, slå oss en signal så hjälper vi dig.

  • MånTisOnsTorFreLörSön

Shabu shabu Sundays

Shabu shabu är en japansk fondue där maten tillagas av gästerna vid bordet. Det går att välja på kött, fisk eller vegetariskt och detta serveras med diverse tillbehör.

  • Sön

Julbord

25/11-21/12 serveras japanskt inspirerad julbord. En begränsad á la carte meny är tillgänglig men endast för drop in. För större sällskap maila gärna oss på malmo@kasai.se

Yoga and Brunch in the sky

Nu kör vi igång höstens första yoga & brunch den lördagen den 28 september.

Telefon 040 616 52 20
Öppettider
Typisk mat Modernt asiatiskt