Search

Kasai in the sky

City, Malmö · Asiatiskt · $$$$$
  • Atmosfären
  • Maten
Nu öppnar Kasai upp sin andra restaurang i Malmö med stans högst belägna uteservering på 250 kvadratmeter. Här serveras modern asian fusion-mat och senare på kvällen förvandlas Kasai till en nattklubb av internationellt snitt. Målet är att vara en samlingsplats både för gäster som bara vill ta ett glas eller för de som både vill äta en middag och få en nattklubbsupplevelse utöver det vanliga.

På menyn serveras många asiatiska rätter så som sashimi, många olika typer av rullar, sushi och smårätter. I glasen kan man få härliga asiatiska cocktails, sake och japansk öl men det serveras också traditionella viner och öler.

Sittningar

Middag

Vänligen maila malmo@kasai.se för bokning av sällskap på mer än 7 personer. OBS! Vi tar endast bordsbokningar inomhus På söndagar serveras endast Shabu shabu. Den japanska fonduen kan bokas under fliken nedan "shabu shabu sundays"

  • MånTisOnsTorFreLör

Brunch

Är ni fler än 8 personer, slå oss en signal så hjälper vi er. Lördagar den 15/6, 29/6, 6/7, 13/7 och 27/7 har vi dagsfest under brunch. Brunchen består av 5 rätter som serveras till bordet för 295 kr per person. Åldersgräns är 23 år. För bordsbokning - Maila malmo@kasai.se

  • LörSön

Frukost

Här bokar du frukost måndag-fredag. Önskar du komma på helgen, slå oss en signal så hjälper vi dig. Vecka 8 har vi ett frukosterbjudande för endast 80 kr per person!

  • MånTisOnsTorFreLörSön

Shabu shabu Sundays

Shabu shabu är en japansk fondue där maten tillagas av gästerna vid bordet. Det går att välja på kött, fisk eller vegetariskt och detta serveras med diverse tillbehör.

  • Sön

Julbord

18/11-23/12 serveras japanskt julbord. En begränsad á la carte meny är tillgänglig men endast för drop in.

Telefon 040 616 52 20
Öppettider
Typisk mat Modernt asiatiskt