Guide
Huvudstans godaste pizza

Här hittar du Stockholms bästa pizza och pizzerior

Vilken restaurang har den bästa pizzan i Stockholm? Är du ute efter äkta napolitansk pizza, finpizza med surdeg, eller en riktigt tunn och krispig pizza – inga problem. Vi har samlat Stockholms allra bästa pizzerior och restauranger med fokus på pizza.
Babette
Babette
Roslagsgatan 6, Stockholm
På Babette serveras tunna och krispiga pizzor i olika nytänkande varianter. Matcha med ett glas vin och beställ någon av de andra mellanrätterna på menyn.
Boka bord
Taverna Brillo
Taverna Brillo
Sturegatan 6 / Humlegårdsgatan 19, Stockholm
Ska du ut och äta finpizza är Taverna Brillo ett säkert kort. Här börjar de elda i pizzaugnen redan till lunch och håller den igång fram till midnatt. Välj mellan spännande toppingar och matcha med goda viner eller cocktails. Se hur du gör Taverna Brillos populära löjromspizza här.
Boka bord
Morfar Ginko
Morfar Ginko
Swedenborgsgatan 13, Stockholm
Söderfavoriten Morfar Ginko har sedan en tid tillbaka börjat servera finpizzor från sin bardel. På de tunna pizzabottnarna av den finaste degen finns italienska, spanska och svenska råvaror, och pizzorna grädddas sedan på 450 grader. 
Boka bord
The Italian Cousins Hornsgatan
The Italian Cousins
Hornsgatan 68, Stockholm
För några år sedan började de dyka upp; små hål i väggen med fyrkantiga pizzaslices, charkuterier och italienska delikatesser. The Italian Cousins levererar pizza till Stockholmarna sedan dess. Råvarorna handplockas direkt från småskaliga producenter i både Sverige och Italien.
Boka bord
Il Tempo
Il Tempo
Högbergsgatan 40, Stockholm
På Il Tempo är den brinnande vedugnen alltid igång. Beställ en pizza eller något från à la carte-meny som är inspirerad av det italienska köket i New York.
Boka bord
Savoj
Savoj
Roslagsgatan 43, Stockholm
Efter att ha djupdykt och experimenterat i den Napolitanska pizzans värld öppnade de Savoj på Roslagsgatan i Stockholm. Här kan man styra upp en mysig middag med familj och kompisar men också komma förbi på en öl.
Boka bord
Primo Ciao Ciao
Primo Ciao Ciao
Odengatan 79, Stockholm
Primo Ciao Ciao har länge gjort sig kända för sina tunna pizzor av äkta italienskt snitt. Här avnjuter du en riktigt god pizza i en härlig italiensk atmosfär.
Boka bord