Guide
Krogar vid Lilla Torg!

Restauranger vid Lilla Torg i Malmö

Mitt på och omkring Malmös charmiga Lilla Torg finns flera restauranger. Denna historiska plats, med sina kullerstensgator och omgivande 1600-talsbyggnader, är inte bara en arkitektonisk pärla utan också hem för några av stadens mest lockande restauranger. Från moderna kreationer till klassiska rätter, här finns något för varje smak och plånbok. Boka bord för att säkert få plats på en av dessa restauranger vid Lilla Torg.

Restauranger vid Lilla Torg i Malmö

Här är restaurangerna du inte får missa vid Lilla Torg.
Mello Yello
Mello Yello
Lilla torg 1, Malmö
Mello Yello serverar vällagad mat med smaker och influenser från hela världen. På menyn finns både klassiker som Toast Skagen och pubmat som nachos och kycklingvingar. Den stora uteserveringen är öppen hela åtta månader per år.
Moosehead Bar & Restaurang
Moosehead Bar & Restaurang
Lilla Torg 1, Malmö
På Moosehead Bar & Restaurang är det avslappnad och välkomnande atmosfär vare sig du kommer ensam eller i sällskap. Köket erbjuder vällagad mat med råvaror utvalda med omsorg, ofta från små producenter runtom i Skåne. På menyn står allt från skandinaviskt till thailändskt och andra internationella rätter.
Steakhouse Lilla Torg
Steakhouse Lilla Torg
Lilla Torg 7, Malmö
Steakhouse Lilla Torg är en modern, men traditionell, restaurang i ett vackert gammalt korsvirkehus. Här serveras en varierad lunchmeny och à la carte. Slå dig ner för en drink eller en vällagad middag på den stora uppvärmda uteserveringen.
Drumbar
Drumbar
Lilla Torg 9, Malmö
Drumbar är Malmös första och enda skotska gastropub, med specialiteter som haggis, fish & chips och pork knuckle. I ett av stadens allra äldsta hus med rötter från 1500-talet hittar du rustik vällagad mat signerade den skotske köksmästaren Graeme Brown. På menyn finns skotska specialiteter som Scotch eggs, såväl som en varierad meny med inspiration från både det svenska och det skotska köket.
American Bar & Grill
American Bar & Grill
Lilla Torg 17, Malmö
American Bar & Grill är en amerikansk diner med anor från 1965. Här serveras klassiska hamburgare och andra amerikanskt inspirerade rätter, samt originella drinkar med personlig service. Dessutom har de en trevlig uteservering.
La Roche
La Roche
Larochegatan 5, Malmö
La Roche är en spansk restaurang och tapasbar som har serverat spansk mat och spanska viner i mer än 10 år. Här råder en stor kärlek till Spanien och dess matkultur och restaurangen har en familjär atmosfär.
Sushi Rebellion
Sushi Rebellion
Mäster Johansgatan 4, Malmö
Sushi Rebellion serverar en rebellisk kombination av sushi och fusionsrätter av sushi-världsmästaren 2013 Pepi Anevski och hans kollegor. Utöver traditionell sushi erbjuds rätter med kyckling, nötkött, fläsk eller vegetariska råvaror som bygger på både tradition och innovation.
Quan
Quan
Mäster Johansgatan 15, Malmö
Quan bjuder på spännande smaker från Korea, Japan och Kina med en spännande twist, som kombineras i äkta Asian-fusion. Njut av allt från gyoza och tuna tataki till bao sliders och spicy shrimp.
Ruths
Ruths
Mäster Johansgatan 11, Malmö
Ruths serverar modern europeisk husmanskost med kreativa rätter i säsong tillsammans med spännande viner. Ruths har öppet sju dagar i veckan för frukost, lunch, fika, brunch och middag. Du kan även köpa med bröd från bageriet, färska grönsaker och charkuterier från deras deli.
Johan P
Johan P
Hjulhamnsgatan 5, Malmö
På den klassiska fiskrestaurangen Johan P i Malmös gamla saluhall finner du både en ostronbar och fiskbutik. Här äter du vällagade rätter från havets skafferi - ostron, räkor, hummer och piggvar för att nämna några delikatesser.
Wolski's
Wolski's
Engelbrektsgatan 7, Malmö
Ett stenkast från lilla torg i Gamla Västers kvarter ligger cocktailbaren Wolski's, som startade som café 2016 under namnet Eida. Här serveras välgjorda cocktails, flera viner på glas och flaska, samt internationella maträtter.
Karl-Mikael
Karl-Mikael
Engelbrektsgatan, Malmö
Karl-Mikael är en liten mysig restaurang med öppet kök på gamla väster i Malmö. Här serveras en avsmakningsmeny i fem serveringar utifrån säsong kombinerat med olika vinpaket.
Mando
Mando
Skomakargatan 4, Malmö
Mando är ett av Malmös mest anrika steakhouse etablerat redan 1966. Deras kopparinredning är unik och på menyn finns framför allt kött och burgare av olika slag. Missa inte deras Mando-kyckling och plankstek, som de är kända för!
V Skomakargatan
V Skomakargatan
Skomakaregatan 5C, Malmö
På V Skomakargatan serveras pizza, pasta, sallad och cocktails i en modern atmosfär. Slink in på en lunch eller trevlig AW, eller spendera en kul helkväll med vännerna - V passar för de flesta tillfällen.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 19 mar

Fler krogar i Malmö

Här finns fler krogar att besöka i Malmö.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in