StockholmFood Weeks

StockholmFood Weeks är sommarens lyxigaste restaurangerbjudande

Publicerad 10 jul
stockholmfood weeks
Under hela juli pågår StockholmFood Weeks där du har chansen att testa några av Stockholms bästa restauranger till ett extra bra pris.
StockholmFood Weeks är ett samarbete mellan StockholmFood och BokaBord där ett antal utvalda stockholmskrogar skapat särskilda menyer som erbjuds till ett bättre pris än vanligt under hela juli.
– Bakgrunden är att vi firar 100 000 följare på Instagram och vi tyckte att det vore kul att göra något i samband med det. Eftersom de bästa krogarna finns hos BokaBord och vi även har jobbat mycket ihop tidigare var det naturligt med ett samarbete. StockholmFood Weeks innebär att några av våra favoritrestauranger lyfts fram och samtidigt erbjuder gästerna extra förmånliga menyer under sommaren, då många har lite lugnare med gäster. En win-win! säger Rebecca Brage-Gumpert, grundare av StockholmFood.
rebecca brage stockholmfood
Kampanjen är utformad för att sätta fokus på det restaurangerna gör allra bäst – laga fantastisk mat – och därför presenteras erbjudandena i form av extra lyxiga menyer.
– Många gäster efterfrågar erbjudanden och på det här sättet behöver det inte drabba restaurangen ekonomiskt på samma sätt som en procentrabatt. Man kommer helt enkelt hit och får en fantastisk upplevelse till ett bra pris. Det är roligare för alla, jämfört med att få en huvudrätt för halva priset.
Förhoppningen med StockholmFood Weeks är att så många som möjligt ska få chansen att verkligen prova på hela registret hos några av stans bästa restauranger och att det uppmuntrar till fler restaurangbesök.
StockholmFood Weeks pågår 1-31 juli och de restauranger som deltar med menyer är Animo, Ring Katarina, Copine, Kasten, Hantverket, Oxenstiernan, Nektar, Casa Hallmans, Omnipollos Kyrka, Prospero och Teddys.
Se alla erbjudanden på kampanjsidan.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 10 jul
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in