Krognytt

Stockholm får en ny mathall med streetfood

Publicerad 11 jan 2023
stockholm city food hall streetfood
Den 20 januari öppnar Sthlm City Food Hall, en sprillans ny mathall med åtta olika restauranger med mat från hela världens hörn.
På Klarabergsgatan mitt emot Åhléns City i Stockholm öppnar snart en streetfoodhall på 400 kvadratmeter och en uteservering under sommarhalvåret. Maten kommer att vara streetfood från världens mest populära kök som hamburgare, pizza, burritos, vietnamesiska mackor, ramen och sushi.
Restaurangerna som finns vid öppningen är Bun Meat Bun, Yoi, Mackverket, Zócalo, Vår Pizza, MGL Sushi, Coco Fresh Tea & Juice, Kimli Ramen & Bao.
– Med Sthlm City Food Hall vill vi skapa en mysig och modern restauranghall för alla som vistas i city oavsett om det är för jobb, shopping, AW eller kvällshäng. Därför satsar vi extra hårt på inredningen, stämningen och utbudet av mat och dryck, säger Einar Örn Einarsson som står bakom Sthlm City Food Hall.
Sthlm City Food Hall öppnar den 20 januari på Klarabergsgatan 29-31. Läs mer på deras hemsida.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in