Filter
Sommarens takbarsuccé Freyja blickar fram emot sitt första nyår. Vi har ställt tre snabba frågor till restaurangchef Viggo Bagi. Från sin position högt över Hornsgatans takåsar har Stureplansgruppens första restaurang på Södermalm varit ett av årets stjärnskott i Stockholms krogvärld. Sedan öppningen i våras har gäster strömmat både till den öppna takbaren och till restaurangdelen där det serveras klassiska svenska rätter med internationella inslag och välskakade cocktails.
– Alla livets goda ting! God mat, champagne, livemusik, raketer och Stockholms bästa utsikt. Hela dagen blir en fest! Vi öppnar lunchen med mat, dryck och DJ’s och höjer energin hela vägen fram till tolvslaget. Jag är extra taggad på livemusik under kvällen. Det blir ett spektakel!
– Emma och Sonny har lagat en avsmakningsmeny som vi serverar hela dagen. Det blir en trerätters på lunchen och en sjurätters under kvällen. Ostron knäcks i baren.
– Vi vill bygga vidare på vår fina grund. Laga god mat, kränga mycket öl och skapa härliga upplevelser tillsammans med både gamla och nya gäster.
Restauranger och barer nära Slussen och Mariatorget.