Krognytt

Fira kinesiskt nyår på Surfers

Publicerad 25 jan
surfers kinesiskt nyår
Den populära kinesiska restaurangen Surfers, som ligger i Nosh and Chow Townhouse, bjuder in till kinesisk nyårsfest den 9-10 februari. I år firas Drakens år in med en specialkomponerad meny och trevlig stämning.
Draken sägs vara det mest populära djuret i den kinesiska zodiaken och Drakens år firas in den 9-10 februari på Surfers. Under dessa två kvällar byter restaurangen ut delar av sin ordinarie meny och lovar ett festligt välkomnande av Draken. 
På menyn står bland annat Drakens vårrullar, lyckobringande räkbollar, dumplings formade som draköron (efter som liknelsen av djuret ska bringa tur) och rödbräserat fläsk med kastanj & chili (eftersom den röda färgen symboliserar festligheter). Som vanligt på Surfers så rekommenderas du och ditt sällskap att beställa in flera rätter att dela på.
Så stanna uppe sent, säg hejdå till det som inte längre tjänar dig och gör plats för inkommande lycka - helt enligt kinesisk tradition.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 25 jan

Asiatiska restauranger

Fler asiatiska restauranger i Stockholm.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in