Guide
Helkväll

Restauranger i Stockholm där middag övergår i fest

Mindre stå i kö och mera umgås? Att stanna på samma ställe hela kvällen har många fördelar. Restaurangerna i den här guiden har alltid riktigt bra stämning – och de fungerar lika bra för middag som för cocktails, barhäng och dans!

Restauranger för helkväll i Stockholm:

Ciccio's
Ciccios
Nybrogatan 21, Stockholm
Inspirerat av Little Italy i New York och det är precis så det känns. Alltid bra stämning med skaldjur, pasta, glädje och sitt-dans i en härlig italiensk atmosfär.
Boka bord
Asian Post Office
Asian Post Office
Regeringsgatan 66, Stockholm
Det kan vara så att APO inte längre behöver någon närmare presentation? Alltid fullt med folk, stimmigt och glatt i en stor lokal med terrass. Dela på ett gäng mellanrätter, testa stans mest fotade gröna drink (eller den röda) och kvällen är en fullträff.
Boka bord
Tjoget
Tjoget
Hornsbruksgatan 24, Stockholm
Coolt och avslappnat på helt rätt sätt. Kända för sina cocktails och den grymma servicen. I den stora baren övergår hänget till svettigare dans ju längre kvällen fortskrider. Utnämnda till en av världens 50 bästa barer!
Boka bord
Boqueria
Boqueria
Jakobsbergsgatan 17, Stockholm
Perfekt för afterwork och livligt kompishäng. Hos Boqueria är det alltid puls. Här serveras spansk mat som tapas, pintxos och goda cocktails från lunch. På kvällen förvandlas Torget utanför restaurangen till nattklubb med toner av dj:s och liveuppträdande.
Boka bord
Häktet
Häktet
Hornsgatan 82, Stockholm
En södersuccé att både börja och sluta kvällen med drinkar, dj:s och dynamisk publik. Häktet är en matsal, en ölbar och cocktailbaren Vänster under ett och samma tak. Till sommarens utekvällar öppnar de även upp den populära innergården.
Boka bord

Cocktailbarer i Stockholm

Nyskakade och nyskapande cocktails i huvudstaden.