Guide
Nyöppnat i Malmö

Ny restaurang i Malmö – nyöppnade barer och krogar 2023

Sugen på att testa en ny restaurang i Malmö? Här finns nyöppningarna du vill hålla koll på. Allt från mindre barer till storsatsningar i Malmö med omnejd.

Ny restaurang i Malmö

Malmökrogarna som nyligen slagit upp dörrarna.
Buccan
Pink Head HQ har blivit till fisk- och skaldjursrestaurangen Buccan. I samma lokal på Norra Vallgatan får gästen uppleva spännande rätter med inspiration från Karibien.
Bar Kiosko
Bar Kiosko öppnade i våras på Nobelvägen. Här bjuder de på trevligt häng, medelhavssmaker och goda viner. Den lantliga känslan och det rustika finns både i meny och i matsalens interiör.
Asino
Asino är en pastabar på Möllan som serverar lika snygga som smakrika pastarätter. Ägarna har tidigare jobbat på Scandwich och har erfarenhet från andra riktigt bra Malmökrogar.
Mahalle
Köpenhamnsfavoriten Mahalle kommer till Sverige och öppnar under våren en restaurang i Malmö. I en lokal på Adelgatan kommer de servera rätter från Mellanöstern och libanesiska smårätter att dela kring bordet.
Manto
Baren och restaurangen Manto serverar växtbaserad asian fusion med smaker från Afghanistan, Kina, Korea, Indien och Japan. Helt vegansk mat men framförallt väldigt gott!
Har du tips på nyöppningar i Malmö? Mejla oss gärna på [email protected]. Den här guiden uppdateras löpande under hela året.
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 14 maj

Restaurangtips i Malmö