Guide
Restaurangtips i Borås!

Bra restauranger i Borås 2024 – hitta restaurangerna

Letar du efter en bra restaurang i Borås? Vi har i denna guide samlat restaurangerna du inte får missa! Oavsett om du är ute efter en tapasrestaurang, en indisk krog eller italiensk mat så har Borås något gott att erbjuda.

Bästa restaurangerna i Borås

Borås är en stad med stor variation på sitt krogutbud, se nedan de restauranger du inte får missa.
Åsbogatan 1
Åsbogatan 1
Åsbogatan 1, Borås
På bistron Åsbogatan 1 serveras rätter som hämtar inspiration från världens alla hörn. Hit går du för att umgås, äta en bit mat eller ta ett glas. Deras ambition är att göra stans bästa drinkar!
Babbel Restaurang & Bar
Babbel Restaurang & Bar
Västerbrogatan 15, Borås
Babbel är en livlig mötesplats att umgås, äta god mat och babbla med bästa vännerna på. Den härliga stämningen sitter i väggarna sedan länge i Gilckska huset som byggdes 1869. Här serveras rätter med inspiration från det spanska köket med en gnista nordiska influenser.
El Clasico
El Clasico
Österlånggatan 33, Borås
El Clasico är en plats för mat, dryck, sport och underhållning. Till maten kan ni heja på ert favoritlag på storbilden i restaurangen. Eller delta på nöjesquziet eller sjunga med i livemusiken.
Gujju
Gujju
Österlånggatan 23, Borås
Gujju bjuder på en smakresa genom Indien, en hyllning till det indiska köket med smaker från den exotiska väststaten Gujarat. Menyn består av mindre rätter att dela på, sammansatta för att gästen ska uppleva flera delar av Indien under samma kväll.
La Copita Borås
La Copita
Allégatan 63, Borås
Hos La Copita serveras tapas och andra spanska specialiteter i en avslappnad miljö. Beställ in allt från olika tapasrätter, fisk och skaldjur till rätter från grillen, paella och sallad.
NÒR Borås
NÒR Borås
Hallbergsplatsen 2, Borås
NÒR Borås är ett modernt brasserie inuti i Quality Hotel Grand där traditionell nordisk kokkonst möter spännande influenser från Europa. Här tar de vara på lokala råvaror och hämtar inspiration från skandinavisk skog och mark.
Restaurang Köket
Restaurang Köket
Västerbrogatan 12, Borås
Känn dig hemma på den välkomnande kvarterskrogen Restaurang Köket i Borås. Köket består av två delar med separata menyer, en restaurangdel där du kan beställa trerätters och en bistro som serverar snacks, pizza, burgare och andra enklare rätter.
VINCI
VINCI
Sandwallsplats 7a, Borås
VINCI är en kvarterskrog med italiensk inriktning som serverar så väl snacks och smårätter som större rätter. Välj bland pizza, pasta och andra italienska rätter bland förrätterna och varmrätterna. Dessutom serverar de väl skakade cocktails, med en separat meny för dessertdrinkar.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 2 maj (ändrad 15 maj)

Krogar i Göteborg

Ska du besöka Göteborg? Här är restaurangerna du inte får missa.
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in