Guide
Smakfest!

Lyxiga restauranger som serverar avsmakningsmeny i Malmö

Letar du efter en restaurang som serverar en färdigkomponerad meny med tillhörande dryckespaket? Kanske för att fira en födelsedag eller bara lyxa till det lite extra. Här har vi samlat restaurangerna i Malmö som serverar avsmakningsmeny. Se till att boka bord i god tid för att säkert få plats på dessa krogar.

Avsmakningsmeny i Malmö

Här är restaurangerna som serverar avsmakningsmenyer i Malmö.
Västergatan
Västergatan
Västergatan 16, Malmö
Västergatan bjuder in till en enkel, avskalad och varm atmosfär där de serverar en färdigkomponerad fyrarättersmeny för 600 kr per person. Menyn går att få vegetarisk. Till detta kan du köpa till ett vinpaket eller ett jospaket.
Lyran Matbar
Lyran Matbar
Simrishamnsgatan 36A, Malmö
Lyran Matbar lagar sin bästa mat och serverar sina bästa drycker utifrån vad de har hemma för dagen. De erbjuder tre olika menyer som alla består av 7-8 serveringar. Några mindre snacks, några mindre till medelstora rätter, samt en dessert. Alla menyer kostar 650kr per person, plus eventuellt vinpaket eller alkoholfritt paket.
Restaurang Vollmers
Restaurang Vollmers
Tegelgårdsgatan 5, Malmö
2-stjärniga Restaurang Vollmers serverar med sin egen filosofi det bästa ur den skånska myllan. De kombinerar närproducerade råvaror med moderna matlagningstekniker. Vollmers serverar en avsmakningsmeny med ett flertal antal rätter och smårätter för 2795 kr per person. Till det kan du köpa till en vinmeny, alkoholfri meny eller en kombinerad meny.
Karl-Mikael
Karl-Mikael
Engelbrektsgatan, Malmö
Karl-Mikael erbjuder en avslappnad miljö med mat lagad från grunden. Här kan du kombinera din egen trerätters meny från 495kr per person. Du kan även välja mellan ett vinpaket eller ett exklusivt vinpaket till maten.
Marie Antoinette
Marie Antoinette
Drottningtorget 6, Malmö
Drink, enjoy, repeat är mottot hos Marie Antoinette vid Drottningtorget. Här kan du se fram emot en fyrarätters sharingmeny (för minst 2 personer) för 599kr per person. Vegetarisk meny och matchande dryckespaket finns.
Johan P
Johan P
Hjulhamnsgatan 5, Malmö
På den klassiska fiskrestaurangen Johan P i Malmös gamla saluhall serveras vällagade rätter från havets skafferi. Här kan du välja en Chef's Menu med fem serveringar för 1550 kr per person, plus eventuell vinmeny. Även denna meny har självklart fokus på fisk- och skaldjur.
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 18 mar (ändrad 27 mar)

Fler restauranger i Malmö

Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in