Guide
Romantisk middag

Restaurangtips för alla hjärtans dag i Stockholm 2023

Vi har letat upp restaurangerna som har valt att göra det lilla extra den 14 februari med specialkomponerade menyer och erbjudanden. Restaurangerna har alla en romantisk atmosfär och lämpar sig för en middag på tu man hand. Fullbokat? Skriv upp er på väntelista och få ett sms så fort ett bord blir ledigt.

Alla hjärtans dag 2023 – Restaurangerna som gör det lilla extra

Animo
Animo
Kungstensgatan 9, Stockholm
Fira en avslappnad alla hjärtans dag hos den moderna kvarterskrogen Animo. Välj några riktiga pangrätter ur á la carte-menyn, drick gott och mys.
Boka bord
Ekstedt
Ekstedt
Humlegårdsgatan 17, Stockholm
Niklas Ekstedts självbetitlade restaurang på Humlegårdsgatan erbjuder på alla hjärtans dag 7-rätter med elden i fokus. 
Boka bord
Copine
Copine
Kommendörsgatan 23, Stockholm
Jim & Jacobs romantiska restaurang på Kommendörsgatan serverar en alla hjärtans dag-meny.
Boka bord
DoMa
DoMA
Nybrogatan 48, Stockholm
På DoMa Nybrogatan serveras en fast meny på DoMa och i bakfickan Bar DoMa. Gör er redo för en toppenmeny med löjromsstrut, ravioli, torsk med råraka sendan kokospavlova och hjärtpralin som avslutning.
Boka bord
Borasco
Borasco
Tjärhovsgatan 35, Stockholm
Ett besök hos Borasco passar perfekt på alla hjärtans dag. Här är det mysigt stämning med tända stearinljus på borden. Restaurangen är uppdelad i två delar, en lugnare del med en fast meny och den livligare bodegan för spontanbesök.
Boka bord
Villa Dagmar
Villa Dagmar
Nybrogatan 25-27, Stockholm
Lyxa i boutique-hotellet på Nybrogatan. Maten är medelhavsinspirerad och har sällskap av fantastiska viner och cocktails.
Boka bord
L'Avventura
L'Avventura
Sveavägen 77, Stockholm
Känner du för en klassisk. romantisk middag i italiensk stil? Då är L'Avventura platsen. Pampig och ståtlig men ändå familjär italienare som till och med har ett Lady& Lufsen-bord, placerat lite avskilt en trappa upp.
Boka bord
Chez Jolie
Chez Jolie
Ingmar Bergmans gata 2, Stockholm
Hos nyöppnade Chez Jolie kommer är stämningen perfekt för ett alla hjärtans dag-firande. Fransk rustik matlagning möter storstadsbistro.
Boka bord
PangPang Restaurang
Pang Pang Festaurang
Långholmsgatan 34, Stockholm
På alla hjärtans dag serverar den festliga restaurangen en femrättersmeny som är "designad för att maximera kärlekshormonet Oxytocin". De hälsar att om det inte fungerar mellan er efter den här kvällen är det helt enkelt inte ment to be.
Boka bord
Kagges
Kagges
Lilla Nygatan 21, Stockholm
Känner du nästan lika mycket kärlek för husmanskost som för din partner? Då ska ni gå till Kagges på alla hjärtans dag. De har förberett en tjusig femrättersmeny.
Boka bord

Fler alla hjärtans dag-tips

Fira med spännande drinkar och cocktails.

Fira alla hjärtans över ett glas

Mysiga och trendiga vinbarer.