Guide
Romantisk middag

Restaurangtips för alla hjärtans dag i Stockholm 2022

Nu är det hög tid att boka bord till alla hjärtans dag 2021! Vi har letat upp restaurangerna som har valt att göra det lilla extra den 14 februari med specialkomponerade menyer och erbjudanden. Restaurangerna har alla en romantisk atmosfär och lämpar sig för en middag på tu man hand.

Alla hjärtans dag 2022 – Restaurangerna som gör det lilla extra

Copine
Kommendörsgatan 23, Stockholm
Jim & Jacobs romantiska restaurang på Kommendörsgatan serverar en 3 rättersmeny för 695:-/pp med tillhörande viner 495:-/pp.
Boka bord
Ekstedt
Humlegårdsgatan 17, Stockholm
Niklas Ekstedts självbetitlade restaurang på Humlegårdsgatan erbjuder en fast Alla hjärtans dag-meny för 2000 kr per person. Exakt innehåll är inte presenterat, men räkna med en uppvisning med elden i fokus. 
Boka bord
Spesso
Malmskillnadsgatan 38, Stockholm
Spesso bjuder in till en Alla hjärtans dag-meny i sex serveringar. Ostron, pärlhöna och hummer är några av huvudrollsinnehavarna i denna lyxiga kärleksmeny för 695 kr per person. 
Boka bord
Lux Dag för Dag
Primusgatan 116, Stockholm
Henrik Norströms lika populära som prisvärda krog på Lilla Essingen sätter ihop en fast alla hjärtans dag-meny för 750 kronor. Menyn: Frasig smördeg med oliv och lagrad ost Grillad pilgrimsmussla med vintersallad, syrad kålrabbi och dragon Smörrostad piggvar med kronärtskocka, forellkaviar och vitvinssås Blodapelsinsorbet med frusen pistagekräm, pistage och shiso
Boka bord
Stockholm Fisk
Vasagatan 1, Stockholm
Stockholm Fisk är som alltid platsen för dig som vill fira kärleken med utsökta, pinfärska skaldjur. Den 11, 12 och 14 februari serveras årets Alla hjärtans dag-platå med havskräftor, hummer, ostron, räkor, krabbklor, skagenröra, löjrom, smörstekt toast och såser. Pris: 1495:- för 2 personer
Boka bord
Brasserie Bobonne
Storgatan 12, Stockholm
En bit Paris på Östermalm. Mycket mer äkta fransk romantik än så här blir det inte, utan att på något sätt vara påklistrat. Här har äkta makarna Roger och Ingela lagat franska rätter i många år och till alla hjärtans dag bjuder de redan från klockan 13 in till en meny i kärlekens tecken. Menyn: Mousseline på kammussla med löjrom Eller Rotselleri-tarte tatin med tryffel Piggvar med spetskål och citron Eller Duva med anklever och Karl-Johan Glace au four med jordgubb och lime En härlig trerätters finns också att få som take away. Läs mer här eller ring och boka bord på 08-660 03 18 
Boka bord
Liberdade
Skånegatan 51, Stockholm
Denna södermalmspärla är något så spännande som en Brasiliansk-Japansk fusionrestaurang. Alla hjärtans dag-menyn går på 695 kronor per person. 
Boka bord
DoMa
Nybrogatan 48, Stockholm
Dorotea Malmegårds restaurang är platsen för dig som är ute efter en alla hjärtans dag-middag som har allt. Den fasta Alla hjärtans dag-menyn kostar 680 kronor per person.
Boka bord
Ulla Winbladh
Rosendalsvägen 8, Stockholm
”Det blir inte mer romantiskt än i ett varmt och ombonat värdshus i Kungens nationalpark”, skriver Ulla Winbladh själva på sin hemsida. Kanske är det så, om inte annat kanske havskräftssoppa, ryggbiff och glace au four gör tricket för dig. Pris: 595 kr per person.
Boka bord