Filter


Avslappnad krog med råvaran i fokus.
På Restaurang Nuvara leder säsongen vägen. Råvaran står alltid i centrum – naturlig, giftfri och noggrant utvald från samarbetande bönder, jägare och odlare i närområdet. Nuvara arbetar nära dem som känner markerna bäst och är själva ute i skog och mylla för att hitta det som naturen just nu har att erbjuda. Resultatet blir små, omsorgsfullt tillagade rätter där varje råvaras unika karaktär får ta plats. Menyn förändras ständigt i takt med årstiderna. Tisdag till torsdag serveras à la carte och fredag till lördag bjuds det in till en fast meny som speglar säsongens allra bästa. Till maten erbjuds noggrant utvalda viner, ofta från små, personliga vingårdar som delar Nuvaras syn på kvalitet och hållbarhet.
Rådmansgatan 73
Stockholm
Bilder



Inför besöket
Två olika koncept: á la carte tisdag-torsdag och fast meny fredag-lördag.
Råvaror i säsong.
Noga utvalda viner.
Öppettider
Kontakt
Karta