Lammet & Grisen Öland

Lammet & Grisen Öland

Hornvägen 35, Löttorp
Norra Ölands favorit köttkrog med helstekt och grillat kött sedan 1969.
Lammet & Grisen på Öland serverar helstekt lamm och gris – som trancheras av kockarna framför dina ögon på restaurangen. Välj mellan en uppsjö av tillbehör, varma som kalla, lagade på öländska och svenska råvaror. Du kan naturligtvis även välja vårt koncept i vegetarisk eller vegansk version.Öland är ett populärt resmål på sommaren. Känt för sitt vackra väder med gassande sol, vacker natur och underbara stränder. Hos oss på Lammet & Grisen hittar du vällagad mat och god dryck i världsklass. Lammet och Grisen på Öland erbjuder ett unikt koncept, skapat av krögarfamiljen år 1969, och som över tid har förfinats och förädlats och är nu en anrik och samtidigt modern grön köttkrog.
Avslappnat
Familjärt
Stimmigt
Öppettider
Öppettider saknas.
Kontakt
Hornvägen 35, Löttorp
[email protected]
0485-203 50
https://www.lammet.nu
Boka bord
Inriktning
Svenskt
Maten
Vår specialitet är: Helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé samt helgrillat lamm och flera andra rustika detaljer som trancheras av kockarna i restaurangen.
Drycken
Vinlistan omfattar cirka 1000 viner med allt från Krogens Utvalda Viner till riktiga rariteter med ovanligt låga priser.
karta
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in