Search

Hellas Storstugan

Nacka, Stockholm
  • Maten
  • Naturen
Välkommen ut till oss på Storstugan Hellasgården för att njuta av ett dignande julbord i en underbar miljö. Mitt i naturen, några minuter från stan, dukar vi för andra året i rad upp ett julbord som vi nästan vågar lova är det bästa du kan besöka i Stockholm. Så här tycker några av förra årets gäster:

”Stockholms bästa julbord, mitt bästa julbord ever faktiskt. Delikata rätter i delikat presentation, dessutom är julfaktorn skyhög med sprak i stora brasan och smakfullt men ombonat pyntat. Vi hade kunnat ha två sittningar på raken, ingen ville gå hem. Här bokar vi julbord igen nästa år, både privat och med jobbet. Fantastiskt!”

”Fantastiskt julbord och supermysig stämning. Perfekt mix av traditionellt och modernt, med många gröna och fräscha alternativ!”

Börja med hemkokt glögg vid vår utomhusbrasa och gå sedan in i den varma matsalen och förse er med hemmagjord sill, egenrökt korv, handrullade köttbullar, långbakad fläsksida, rökt rotselleri med getost, svenska gårdsostar, skinka, lutfisk, bröd från vårt bageri, eldad pumpa med grönmögelost, saffranssemla, rispannacotta och mycket mycket mer.

29 nov – 22 december

Lunch fr 295 kr

Eftermiddag 595 kr

Kväll 695 kr

Plats för sällskap upp till 120 personer

Sittningar

Julbord

Boka bord för Julbord på Hellas Storstugan

  • MånTisOnsTorFreLörSön
Telefon 0739754101
Öppettider