Search

Fjäderholmarnas Krog

Stockholm · $$$$$
  • Atmosfären
  • Maten
  • Naturen
Som vanligt dukar vi även i år upp ett generöst Julbord med Gert Klötzke i spetsen. Julmaten serveras på bufféer, men vissa rätter såsom Lutfisken serverar vi på tallrik vid middagsborden. Viktigt för oss är att vi enbart har ekologiska charkuterier på vårt julbord. Gerts gamla kollega har en specialmetod att tillverka våra ekologiska charkuterier.

Sedan 2016 har vi tagit fram rätter helt anpassade för dig som är vegan. Det finns både kalla och varma rätter och självklart såser som passar till.

Exempelrätter från det gröna bordet:
Terrin på gula & röda linser, Terrin på saltbakad selleri, Terrin på grillade grönsaker, Terrin på oumph & curry, Terrin på potatis, jordärtskocka & senap, Blomkålsterrin, Terrin på jordärtskocka & tomat, Terrin på grillad paprika & majs, Terrin på tofu, Rostade rotsaker, Potatissallad med senapskräm, Tomatsallad med honungsvinägrett, Frissésallad med päron- & valnötter, Morotssenap, Mangoketchup, Tamarind- & aprikossås, Miso- & Chillisås, Lökmarmelad, BBQ sås, Hummus på gröna ärtor, Quorngryta med chili- & choklad, Veganbullar.

VUXNA
Måndag - Lördag 12:00 - 695:-
Måndag - Lördag 16:00 & 20:00 - 1095:-
Söndag 12:00, 16:00 & 20:00 - 695:-

BARN
5-12 år
Måndag - Lördag 12:00 - 350:-
Måndag - Lördag 16:00 & 20:00 - 550:-
Söndag 12:00, 16:00 & 20:00 - 350:-

0-4 ÅR
Gratis

Sittningar

Julbord

Serveras från slutet av November till strax innan Jul. 12:00, 16:00 och 20:00. Från 695:- / person inkl. moms

  • MånTisOnsTorFreLörSön
  • Bokning för 1-30 personer
Telefon 08-718 33 55
Öppettider
  • Mån 12:00-22:00
  • Tis - Fre 18:00-22:00
  • Lör - Sön 12:00-22:00
Typisk mat Kött och fisk