Snart ligger snön vit på taken och endast tomten är vaken. Men innan det är dags att dela ut julklappar så ska det dineras julmat och vad passar då bättre än att göra det med tillsammans med nära och kära på något av Stockholms bästa julbord? Oftast behöver man vara ute i god tid men på BokaBords nya julbordsajt hittar du snabbt och enkelt lediga julbord på Stockholms bästa restauranger. Många restauranger kan du söka bord och boka direkt online genom vår smarta sök lediga bord-funktion som du känner igen sedan tidigare. En nyhet är också att vi tar emot förfrågningar för större sällskap, både privata och för företag, och matchar era önskemål mot många av restaurangerna som vi har i vårt nätverk.

 

Wärdshuset Ulla Winbladh

Östermalm, Stockholm

En riktig julbordsklassiker på Djurgården. På Ulla Winbladh serveras traditionellt svenskt julbord men nytt för i år är att man erbjuder även ett antal vegetariska och veganska rätter som alternativ.

Bockholmen

Solna, Stockholm

Ett stenkast utanför tullarna finns möjlighet att uppleva ett härligt svenskt julbord i regi av restaurang Bockholmen. Här finns även möjlighet att pussas under misteln och om minnet skulle svika tillhandahålls sånghäften för den som vill sjunga snapsvisor.

Växthuset

Södermalm, Stockholm

Ett klassiskt julbord, utan det klassiska. Växthuset serverar ett jordnära julbord som är helt uppbyggt på växtrikets enorma utbud. Man tar tillvara på traditionella tillagningsmetoder från julbordet, som inläggningar, tarkningar och syrningar till exempel. Och så lite småvarmt såklart.

Den Gyldene Freden

Gamla Stan, Stockholm

Svenska smaker – danskt tillvägagångssätt. I sann dansk anda bjuder Den Gyldene Freden till en “julefrokost” (alltså en jullunch). Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och sen så kommer fyra serveringar till ditt bord, med utvalda favoriter av klassisk svensk julmat. Serveringarna är sill, kallskuret, småvarmt, ost och dessert.

Ångbåtsbryggan

Östermalm, Stockholm

På Ångbåtsbryggan serveras Surf n´ Turf-julbord i gränslandet mellan hav och land. Julbordet byggs upp av en mix mellan grillat kött och pinfärska skaldjur.