BokaBords vision är att du som restauranggäst ska hitta allt du behöver hos oss för att boka ett bord på Sveriges bästa restauranger och vi växer hela tiden med nya ställen. Nedan hittar du ett urval av våra nya krogar och genom vår smarta sök lediga bord-funktion kan du snabbt och enkelt hitta de bästa lediga borden. För att hitta ytterligare bra restauranger och boka bord enkelt och smidigt så gör du det lättast genom att ladda ned vår app för iPhone eller Android.

Östermalm, Stockholm

Riche – Stockholm

Restaurang Riche, Birger Jarlsgatan 4, är en av de klassiska restaurangadresserna i Stockholm. Namnet är sedan 1893, då fastigheten uppfördes, nära sammanvuxen med gatuadressen. Under sin mer än sekellånga livstid har Riche visat upp sig i ett flertal olika skepnader, och genomgått många omdaningar.

Få restauranger är laddade med så mycket historia, från pain riche och korva...

Sturehof – Stockholm

Östermalm, Stockholm

Sturehof är en restaurang utöver det vanliga. Med sin stolta, över sekellånga historia och sitt läge mitt på sydsidan av Stureplan i Stockholm är Sturehof en pulserande mötesplats – från tidig förmiddag till sent in på natten, sju dagar i veckan, 365 dagar om året. Sturehof är en både traditionstung, modern och samtida krogklassiker på en och samma gång. Sturehof är också e...

Jord – Linköping

Linköping

Restaurang i regi av krögare Andreas Landén. Namnet Jord ska känneteckna vad restaurangen står för, nordisk mat, närodlat, vilt, fisk, fågel och råvaror från naturen som serveras beroende på säsong. Inredningen i restaurangen kan beskrivas som rustik elegans med inspiration från naturen med material som ek, marmor, läder och mässing.

På den varierande menyn finns gott om i...

Heaven 23 – Göteborg

Göteborg

På Heaven 23 är det den välrenommerade köksmästaren Jesper Bogren som med van hand och kreativt sinne ansvarar i köket. Här serveras mat av klassiskt snitt med modern touch i en avspänd miljö ackompanjerat av en fantastisk utsikt över Göteborg från Gothia Towers. Missa inte den världsberömda räkmackan.

Eksgården – Öland

Färjestaden, Kalmar

Som en riktig gårdskrog ska vara! Här serveras god mat på ett lite “bonnigt” sätt med glimten i ögat. Menyn varierar beroende på säsong och tillgänglighet på råvaror för stunden.

Bonnies Bank Hotel – Stockholm

Östermalm, Stockholm

Bank Hotel är Stureplansgruppens nya storsatsning och huvudrestaurangen heter Bonnies och har en Medelhavsinspirerad meny. I maffiga lokaler serveras frukost, lunch och middag sju dagar i veckan.