Tillhör du också dem som gillar att ta en härlig drink eller en god öl innan middagen? Många restauranger erbjuder också  bra barer och det är ett kul sätt att inleda kvällen på med nära och kära innan man slår sig ned till bords. Här finner du en guide över några av Stockholms bästa barer som också kan erbjuda en riktigt fin middag. Kombinationen av barhäng och middag borgar för en grym helkväll för dig och ditt sällskap.

Cadierbaren

Farang, Östermalm

Vasastan, Stockholm

Riktigt häftig bar belägen i en gammal industrilokal. Maten är sprungen ur det sydostasiatiska köket och serveras utifrån ett sharingkoncept. Perfekt för er som verkligen vill “dela” er upplevelse med varandra.

Kvarnen, Södermalm

Södermalm, Stockholm

Klassisk ölhall beläget nära Medborgarplatsen. Här står öl, svensk husmanskost och det sociala umgänget i centrum. Vill ni ha kul, bli mätta och dricka öl är Kvarnen stället för er!

Vassa Eggen, Östermalm

Östermalm, Stockholm

En restaurang med två ansikten. I baren och de yttre delarna upplever ni som gäster puls, goda drinkar och en sprudlande atmosfär. I matsalen finner ni ett steakhouse av yppersta klass med utomordentlig service. Vill ni uppleva bägge delar? Boka bord på Vassa Eggen.

Cadierbaren, Blasieholmen

City, Stockholm

En av Stockholms mest klassiska och ambitiösa barer som innefattar flera matupplevelser i världsklass. Inled kvällen i Cadierbaren för att sedan glida över till Rutabaga eller Matbaren i regi av Mathias Dahlgren eller Terassen.

Tak, City

City, Stockholm

Ett av de senaste stjärnskotten på Stockholms restauranghimmel. Baren finns belägen högt upp över Stockholms takåsar med en vidunderlig utsikt och har öppet året om.  Kombinera utsikten och de goda drinkarna med en middag på Unn, Råbaren eller i barens egna restaurang. Vilken ni än väljer kommer ni inte att bli besvikna.

Bar Central, Östermalm

Östermalm, Stockholm

Öl, mat och kärlek. I massor. I hjärtat av Östermalm hittar ni Bar Central som utgår från det centraleuropeiska köket.