Guide
Restaurangtips i Falsterbo

Bästa restaurangerna i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen

Milslånga stränder, Falsterbo Horse Show, strosa runt i Skanörs hamn eller bland de pittoreska husen i Falsterbonäset. Kring Sveriges sydliga spets finns massor att upptäcka, inte minst den goda maten. I den här guiden har vi samlat våra bästa restaurangtips för lunch och middag på semestern.

Restaurang i Falsterbo, Skanör och Ljunghusen – våra bästa krogtips

Badhytten
Badhytten
Hamnvägen, Skanör-Falsterbo
På bästa läge mitt på stranden i Skanör ligger populära Badhytten. Beställ drinkar och se solen gå ner över Skanörs hamn, ät familjemiddag eller ge fullt ös på övre terrassens beach club.
Boka bord
BarPorto Ljunghusen
BarPorto Ljunghusen
Västra Hamnplan 1, Höllviken
BarPorto är en omtyckt hamnkrog vid Falsterbokanalen. Från lunch till sen kväll erbjuds vällagade rätter så som fisk, skaldjur och pasta. Ät här eller ta med, beställ in en kall öl, en sommardrink eller glass på första parkett mot Öresund i Ljunghusens pittoreska småbåtshamn.
BarBistro Ljunghusen
BarBistro Ljunghusen
Björkvägen 8, Höllviken
BarBistro bjuder på skönt barhäng inriktad på det franska köket. Restaurangen ligger i Ljunghusens vackra stationsbyggnad och passar lika bra för ett glas vin som en komplett trerättersmiddag.
Strandtugg
Strandtugg
Kämpingestranden , Östersjövägen, Höllviken
Under sommarmånaderna hittar du Strandtugg på Kämpingestranden, en beachclub med stor uteservering och oändlig havsutsikt. Strangtugg är en perfekt plats för allt i från lunch, after beach till middag och fest.
Boka bord