Dags att boka bord till alla hjärtans dag? Här under har vi listat några av Stockholms bästa restauranger för en romantisk upplevelse. Om du vill få ännu bättre koll på vilka restauranger som har lediga bord på alla hjärtans så kan du surfa in på BokaBord.se och göra en sökning.

L´Avventura

Sveavägen 77

Mycket romantik i stort och pampigt format i Stureplansgruppens italienska storsatsning. Missa inte de härliga barerna som passar bra för ett glas innan middagen . Utsågs till Årets Krog av Nöjesguiden 2018.

The Flying Elk

Mälartorget 15

Frantzéngruppens gastropub i Gamla Stan.

Soyokaze

Frejgatan 3

Soyokaze serverar före detta Imouto-kocken Batjargal Ochirbat sin version av en äkta japansk omakase-upplevelse. Allt lagas framför ögonen på de maximalt 12 gästerna och en upplevelse för alla sinnen är garanterad.

Le Rouge

Brunnsgränd 2-4

I de röda lokalerna flödar romantiken året runt. Tänk då vilken stämning alla hjärtans dag –firare får i denna klassiska källare i Gamla Stan. Le Rouge har fått ett rejält ansiktslyft under 2016, men känslan från förr sitter fortfarande i väggarna.

Brasserie Bobonne

Storgatan 12

För dig som egentligen hade velat ta en weekend i Paris finns ett värdigt substitut på Östermalm. Romantiskt, trevligt och gott är detta brasserie på Storgatan.

Trattoria Montanari

Grev Turegatan 56

En italiensk pärla på Östermalm där maten får tala för sig själv. Tre syskon med rötterna i Marche-regionen lagar äkta italienska rätter utan att krångla till det.

Restaurang Himlen

Götgatan 78

Fantastisk utsikt, både in i din partners ögon men också över vår fina huvudstad. I skybaren hittar du en enklare meny av mat och ett stort utbud av goda cocktails. Perfekt för den mysiga daten. I matsalen en trappa ned från serveras en digrare meny av klassiska rätter.