Här under har vi listat några av Stockholms bästa restauranger för en romantisk upplevelse. Om du vill få ännu bättre koll på vilka restauranger som har lediga bord på Alla Hjärtans så kan du surfa in på BokaBord.se och göra en sökning.

Glad alla hjärtans dag önskar redaktionen på BokaBord!

L´Avventura

Vasastan, Stockholm

Mycket romantik i stort och pampigt format i Stureplansgruppens italienska storsatsning. Missa inte de härliga barerna som passar bra för ett glas innan middagen . Utsågs till Årets Krog av Nöjesguiden 2018.

Adress: Sveavägen 77, Vasastan

The Flying Elk

Gamla Stan, Stockholm

Frantzéngruppens gastropub i Gamla Stan.

Adress: Mälartorget 15, Gamla Stan

Soyokaze

Soyokaze serverar före detta Imouto-kocken Batjargal Ochirbat sin version av en äkta japansk omakase-upplevelse. Allt lagas framför ögonen på de maximalt 12 gästerna och en upplevelse för alla sinnen är garanterad.

Adress: Frejgatan 3, Vasastan

Le Rouge

Gamla Stan, Stockholm

I de röda lokalerna flödar romantiken året runt. Tänk då vilken stämning alla hjärtans dag –firare får i denna klassiska källare i Gamla Stan. Le Rouge har fått ett rejält ansiktslyft under 2016, men känslan från förr sitter fortfarande i väggarna.

Adress: Brunnsgränd 2-4. Gamla Stan

Brasserie Bobonne

Östermalm, Stockholm

För dig som egentligen hade velat ta en weekend i Paris finns ett värdigt substitut på Östermalm. Romantiskt, trevligt och gott är detta brasserie på Storgatan.

Adress: Storgatan 12, Östermalm

Trattoria Montanari

Östermalm, Stockholm

En italiensk pärla på Östermalm där maten får tala för sig själv. Tre syskon med rötterna i Marche-regionen lagar äkta italienska rätter utan att krångla till det.

Adress: Grev Turegatan 56, Östermalm

Restaurang Himlen

Södermalm, Stockholm

Fantastisk utsikt, både in i din partners ögon men också över vår fina huvudstad. I skybaren hittar du en enklare meny av mat och ett stort utbud av goda cocktails. Perfekt för den mysiga daten. I matsalen en trappa ned från serveras en digrare meny av klassiska rätter.

Adress: Götgatan 78, Södermalm