Växtmagi en exklusiv middagsupplevelse
Evenemang

Växtmagi en exklusiv middagsupplevelse

Ons 19 apr - Ons 10 maj - Fotografiska
Utställningen In Bloom hyllar människans relation till naturen och det vill vi självklart spinna vidare på i vår restaurang. Under en middagssittning i vår matbar kommer designern Karin Bjurström som till vardags driver klädmärket Alice Fine, att skapa ett konstverk på tyg – med hjälp av färgningsmaterial såsom fläder, nässlor, rödkål och lök och blåbär. Kökschefen Christophe Buchet & Fotografiskas kökschef Martin Wall har skapat en meny utifrån Karins råvaror vilket tillsammans skapar en växtmagi för både sinne och smak. Under middagen får du inspiration kring både växtfärgning, mönsterskapande och smaksensationer från växtriket.

Denna unika middagssittning hålls på svenska, har ett väldigt begränsat antal platser och är endast bokningsbar följande onsdagar: 19 april, 26 april, 3 & 10 maj. Kostnad 1495 kr. I priset ingår menyn, matchande dryckespaket, föreläsning med unik inblick i växtrikets potential samt entré till hela Fotografiska och alla utställningar. Avbokningar kan senast ske 1 vecka innan bokat besök.

Eftersom detta är en specialkomponerad meny så har vi tyvärr inte möjlighet att anpassa rätterna efter allergier eller önskningar, vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.
Boka
Bilder från Fotografiska
Öppettider
Måndag - Tisdag
Stängt
Onsdag - Lördag
18:00 - 23:00
Söndag
Stängt
Kontakt
Stadsgårdshamnen 22, Stockholm
[email protected]
08-509 005 00
karta
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in