Evenemang
Carnivore-week Stora menyn 1395kr/pp - 24/3 till 1/4
Fre 24 mar - Lör 1 apr - Fat Cat Brasserie
Den 24 mars till 1 april kommer vi hylla kvalitén på Wagyu-kött och japansk matkultur genom en limiterad Carnivore-week. Under en vecka serveras en exklusiv set-meny med kött från noga utvalda gårdar som kombineras med innovativa tekniker och ingredienser som bland annat färsk wasabi, Kanzuri och caviar.
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Fokus ligger på nose-to-tail-tänk och annorlunda styckdetaljer där vi tar tillvara på hela djuret med 0% svinn på protein.
Under två kvällar kommer det även finnas en köttsommelier från Gourmet Food på plats för att berätta om råvarorna för sittande gäster. Menyn paras med utvalda viner från den argentinska vinproducenten Trapiche. Varmt välkomna!
Bilder från Fat Cat Brasserie