Nya restauranger på BokaBord

BokaBords vision är att du som restauranggäst ska hitta allt du behöver hos oss för att boka ett bord som passar just dig och vi växer hela tiden med nya restauranger runt om i Sverige. Nedan hittar du ett urval av våra nya restauranger och genom vår smarta sök lediga bord-funktion kan du snabbt och enkelt hitta de bästa lediga borden som passar just dig.

 

Fotografiska – Stockholm

Fotografiska är en av Sveriges absolut bästa restauranger och utsågs till världens bästa museirestaurang 2017. Restaurangen huserar i Fotografiska museets lokaler och har det gröna, ekologiska och närproducerade i fokus signerad stjärnkocken Paul Svensson. Växträtterna är helt vegetariska men du kan också addera till animaliskt protein.

Innan du slår dig till bords rekommenderas ett besök på aktuell utställning. När du avslutat din utställningsbesök erbjuds du en kulinarisk måltid med en vidunderlig utsikt över Djurgårdsfjärden.

Café Nizza – Stockholm

Hyllad och avslappnad kvarterskrog där spontanitet och det franska står i fokus. Bokar du bord överlämnar du ditt matöde helt i kockarnas händer då de bestämmer vad du ska äta.

Kasai in the Sky – Malmö

Nu öppnar Kasai upp sin andra restaurang i Malmö med stans högst belägna uteservering på 250 kvadratmeter. Här serveras modern asian fusion-mat och senare på kvällen förvandlas Kasai till en nattklubb av internationellt snitt.

Heaven 23 – Göteborg

På Heaven 23 är det den välrenommerade köksmästaren Jesper Bogren som med van hand och kreativt sinne ansvarar i köket. Här serveras mat av klassiskt snitt med modern touch i en avspänd miljö ackompanjerat av en fantastisk utsikt över Göteborg från Gothia Towers. Missa inte den världsberömda räkmackan.

Eksgården – Öland

Som en riktig gårdskrog ska vara! Här serveras god mat på ett lite “bonnigt” sätt med glimten i ögat. Menyn varierar beroende på säsong och tillgänglighet på råvaror för stunden.
L’Avventura – Stockholm
Pampig och ståtlig men ändå familjär italienare i regi av Stureplansgruppen tillsammans med krögare Karl Ljung. Lyxig känsla i stora och luftiga lokaler. Missa inte de härliga barerna som passar bra för ett glas innan middagen eller lite mer elegant AW-häng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *