Nyhet i BokaBord-appen

Lägg in ditt betalkort för snabbare bokning

Publicerad 21 feb
bokabord betalkort
Du har kanske märkt att flera restauranger vill att du lämnar dina kortuppgifter för att kunna boka bord? Det är inte så konstigt - det har nämligen blivit allt vanligare.
Även om det kan upplevas som ett krångligt extrasteg vid bokningen har det blivit en nödvändighet för restaurangerna. Faktum är att så kallade no shows är en av restaurangernas största utmaningar, att gäster inte dyker upp till sina bokningar eller bokar av alldeles för sent för att hinna fylla på med gäster från väntelistan.
BokaBords bokningssystem, WaiterAid, var det första att erbjuda kreditkortsgaranti i Sverige. Sedan dess har tjänsten fortsatt att utvecklas för att möta restaurangernas behov och gästernas förväntningar på enkel och säker betalning.
Framöver kommer ännu fler restauranger att använda kreditkortsgaranti för att skydda sig, särskilt för viktiga sittningar som middagar under populära tider.
Därför känns det bra att kunna presentera en god nyhet!
Nu kan användare av BokaBord-appen lägga till sitt kreditkort, och sedan använda det för alla bokningar som kräver kreditkortsgaranti, smart eller hur?
Redaktionen
Redaktionen
Publicerad 21 feb
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in